Könyvtár :

 

 

 

 

 

ELMONDOM HÁT MINDENKINEK !

 

A Debreceni Városi Könyvtár 6. Diákkonferenciája

2012.

 

A Debreceni Városi Könyvtár „Elmondom hát mindenkinek” címmel diákkonferenciát tart debreceni, felső tagozatos (5-8. osztályos/11-16 éves) tanulóknak,

2012. november 29-én, csütörtökön, 15 órától az Újkerti Könyvtárban (Debrecen, Jerikó utca 17-19).

 

A konferencia témája: Én még olvasok. És te?

 

A konferencia célja, hogy a gyermek lehetőséget kapjon számára idegen közegben bemutatni kedvenc íróját, regényét, vagy bármely témát, amely az irodalommal kapcsolatos, és ismerkedjen meg a konferencia fogalmával, lényegével. A résztvevőktől 5 perces előadást várunk, ez maximum egy-másfél gépelt oldal, Ariel, 12-es betűméretben.

A szervezők a résztvevők számára konferenciacsomagot és büfét biztosítanak. A regisztráció díjtalan.

 

A részvétel feltételei:

  • Jelentkezési határidő: 2012. október 28. személyesen vagy telefonon az Újkerti Könyvtárban (52) 535-550 vagy (52) 535-551) lehet.
  • Jelentkezéskor kérjük megadni a gyermek nevét, iskoláját, osztályát, saját vagy szülő e-mail-címét, telefonszámát, felkészítő tanára nevét, elérhetőségét.
  • Egy osztályból, maximum 4 gyermek jelentkezését tudjuk fogadni.
  • Az előadók számára a konferencia teljes időtartamára kötelező a részvétel. (Nincs lehetőség késésre, illetve idő előtti távozásra.)
  • Az előadás teljes szövegét és a prezentációt november 25-ig kérjük leadni elektronikus formában ugyanott, vagy e-mailben: ujkert@dbvk.hu címre Microsoft Office Word, vagy OpenOffice programban.
  • A konferencia minden résztvevője a felkészítő tanárán kívül is hozhat magával vendéget.

 

Érdeklődni személyesen vagy telefonon az Újkerti Könyvtárban lehet: (52) 535-550, vagy (52) 535-551.

______________________________